Noticias Super User 339
ercros-vilaseca

Ercros fa efectiva la seva aportació anual en concepte de patrocini esportiu amb el Club de Futbol Vila-seca i el Club d’Hoquei Vila-seca.

El 29 de desembre, els regidors de l’Ajuntament de Vila-seca, Josep Toquero i Francisco Almazán, van fer entrega als presidents del Club Futbol Vila-seca, Manuel López, i al del Club Hoquei Vila-seca, Jesús Redón, de les quantitats rebudes d’Ercros corresponents al conveni d’esponsorització d’aquests dos clubs esportius.

El Club de Futbol Vila-seca ha celebrat enguany el seus 50 anys d’història i el seu primer equip milita a Primera Catalana, a més, el club té 18 equips de futbol base competint en diverses categories.

Per la seva banda el Club d’Hoquei Vila-seca, fundat el 1975, té dos equips senior a Primera i a Segona Catalana i té 15 equips competint en categories de formació.

Ercros té dues fàbriques situades al municipi de Vila-seca, on hi treballen més de 260 persones. La de Vila-seca I es dedica a la producció de clor, sosa i els seus derivats; i la de Vila-seca II fabrica PVC, clorur de vinil i dicloretà.

Vila-seca, 9 de gener de 2017